top of page

Nieuws

WOW-Xperience

Hieronder vindt u een paar bestemmingen van incentive programma's die desgewenst op maat voor u worden samen gesteld. Uiteraard inclusief alle transfers, vluchten, accommodatie's en extra's zoals workshops, autohuur, excursies etc.

WOW-Xperience AutoCulinair Rome

Dag 1; Dit is de ultieme tour waarbij u per vespa zich een weg baant doorheen de nauwe zijstraatjes van het antieke Rome. Een tour die niet meteen behoort tot de klassiekers voor toeristen maar eerder het “Geheime Rome” blootlegt die enkel de echte locals u kunnen tonen. De vespa is hét transportmiddel bij uitstek om u doorheen het drukke oude stadscentrum te loodsen, ook mogelijk met Fiat500.
           Avondgala in Castello Orsini ; Een feëriek plaatje bij kaarslicht is dit prachtig middeleeuws kasteel. Elke ruimte herbergt een verrassing aan het interieur van pracht en praal maar ook de culinaire prestaties van deze toplocatie zijn een streling voor alle zintuigen
Dag 2; Deze dag wordt ingevuld met een ronde golf op de 18 holes baan van Golf Parco di Medici
Dag 3; SuperCar Rome Tour : Een exclusieve ervaring : deelnemers hebben de gelegenheid om 3 verschillende supercars te besturen in een 4 uur durende trip met adembenemende vergezichten die gerust kan bestempeld worden als de Mille Miglia route in Rome. Aan het stuur van een Ferrari 430 Spider Formule 1, Lamborghini Gallardo Lp 560 – 4 – E-gear en Maserati Granturismo. Start ter hoogte van de Sporting Yacht Club Riva di Traiano, Civitavecchia Rome haven voor een spraakmakende tour langsheen Tarquinia, Tuscania Vetralla, Monte Romano, Tolfa Mountains, Bagni di Stigliano, meer van Bracciano, Castel Giuliano, S. Marinella.
Dag 4; Kookworkshop met Fabio Bongianni in “the outskirts” of Rome in de Mazzano Romano kookschool. Zijn school is niet alleen een succes omwille van de manier waarop hij de Italiaanse keuken prijsgeeft of de ingrediënten die hij gebruikt, maar zeker ook omwille van z’n speciale manier om het pubiek te entertainen gedurende de hele dag. Fabio neemt u even mee buiten Rome en zal met u de inkopen realiseren, een paar locale handelaars bezoeken en dan start een buitengewone “pasta making workshop” in z’n home basis.

WOW-Xperience Duizend-en-een-Nacht Oman

 

Dag 1; Na aankomst In de hoofdstad Muscat (in de avond) volgt de ontvangst en overnachting in het voormalige paleis van de sultan van Oman; Al Bustan Palace Hotel.

Dag 2; De volgende ochtend worden de motoren gestart van de 4 x 4 wheel drives. Op naar de Wahiba woestijn met een gigantische oppervlakte van 16.000 m2. Onderweg eerst sfeer proeven in paleizen en moskeeën. Daarna crossen door de duinen en maken ze een zachte landing tijdens het zand boarden van zandheuvels.
Daarna imponeren de gigantische rotspartijen en woeste kliffen in de woestijn. Soms zelfs vergeleken met de Grand
Canyon in de USA. Ook over het bezoek aan het oudste fort en een overnachting in een bedoeïenen tentenkamp zal nog lang over worden nagepraat.

Dag 3; Bij terugkomst  in Muscat wacht er een Balinese wellness avontuur en wordt er obernacht in The Chedi hotel; het vijfsterrenhotel The Chedi Muscat bevindt zich op 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Muscat. Het heeft 6 restaurants, een wellness-centrum met massages, zwembaden, gratis WiFi.

Dag 4; De volgende dag staan 18 holes op het programma op de Muscat Hills Golf & Country Club.

Dag 5;  overdag mogelijkheid tot een speciale  cursus valkenieren ‘s avonds terugreis naar Nederland

Aankomst volgende dag

Alternatief dag 5; transfer per helicopter/private jet naar AbuDhabi.

In Abu Dhabi zal u op het prachtige Yas Marina Circuit leren racen in een 4.7-liter V8 Aston Martin GT4 en de dag afsluiten met een bezoek aan het enigste Ferrari World Theme Park ter wereld!

Terugvlucht vanuit AUH

WOW-Xperience Gibraltar Private Golf & Circuit

 

Dag 1; Na aankomst In  Gibraltar volgt de ontvangst en overnachting in een van de 4* hotel op

             dit schiereiland. Rit naar Top of the Rocks met kabelbaan

Dag 2; Golf op San Roque

Dag 3;  transfer naar het Ascari Resort.

             Race Resort Ascari is 's-werelds eerste race resort in een geheel nieuw concept.
             Geopend sinds 8 september 2003, biedt het de gasten alles wat betreft ultieme race

             uitdaging en de hoogst mogelijke relax faciliteiten. Op de incentive dagen, maakt u e

             kennis met verschillende race wagens, waarvan de open F1 single seaters de meeste

             indruk zullen maken. Verder rijdt u in open sportscars of in de Ascari KZ1.

             U wordt bijgestaan door ervaren coureurs, instructeurs, marchals en monteurs.

Dag 4;  Golf op Valderrama

Dag 5;  retour naar Nederland

bottom of page